Publicitat
Confidencial · 12 de Novembre de 2018. 00:05h.

La Crida, sense alcaldable

Puigdemont no té candidat a Barcelona

La Crida, sense alcaldable

Ferran Mascarell va tenir durant un temps el suport de Puigdemont per ser el candidat

Les discrepàncies amb el PDECat, les precipitacions i els dubtes i els continus canvis de posició de Puigdemont han provocat que, a hores d’ara, la Crida Nacional per la República, el nou partit que impulsa l'expresident, encara no tingui un candidat a la alcaldia de Barcelona quan queden set mesos per a la celebració de les eleccions municipals.

Tot i que el PDECat va designar com a candidata Neus Munté, Puigdemont mai no va estar d'acord amb aquesta elecció, i va semblar que apostava per Jordi Graupera, encara que poc després el seu entorn deia que el candidat més probable era Ferran Mascarell, que va proposar fer un tàndem amb Joaquim Forn, un altre nom que sona. Puigdemont fins i tot va oferir la candidatura a Elsa Artadi, encara que fonts independentistes estan convençudes que ho va fer per intentar apartar-la del Govern.

En qualsevol cas, el problema és que la Crida segueix sense candidat, i ara l'entorn de l'expresident afirma que és molt probable que, finalment, no presenti cap. En aquest cas, Puigdemont i la Crida haurien d'assumir al candidat que presenti el PDECat, que, en principi, hauria de ser Munté, tot i que fonts del partit diuen ara que la qüestió no està clara.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat