Confidencial · 20 de Març de 2020. 00:10h.

La crisi desborda el Govern

L'epidèmia colpeja la indústria catalana

La crisi desborda el Govern

Imatge de les instal·lacions de Seat a la Zona Franca de Barcelona

El conjunt del Govern de Quim Torra, i més concretament els departaments de les àrees economica, empresarial i laboral, han estat completament desbordats per la imprevista magnitud de la crisi econòmica i empresarial provocada pels efectes que està tenint, per tot el territori català, la greu i persistent emergència de l'epidèmia del coronavirus.

La duresa de la crisi està afectant grans empreses, com a Seat o Nissan, la qual cosa repercuteix sobre tota la indústria auxiliar, afectant de manera molt greu importants sectors de la petita i la mitjana empresa catalana, amb conseqüències molt negatives sobre el nivell d'ocupació. Segons admten fonts de la Generalitat, els consellers Pere Aragonès, Àngels Chacón i Chakir El Homrani no han aconseguit en cap moment controlar la situació.

El buit deixat en aquest escenari per l'administració de la Generalitat, completament desbordada, ha estat ocupat pels projectes del Govern espanyol, la qual cosa està afectant de manera molt especial la imatge com a gestor de Aragonès, que a més de titular d'Economia és vicepresident del Govern i molt probable candidat d'Esquerra a les properes eleccions catalanes. Aragonès està missing davant de l'ofensiva de l'Executiu de Madrid.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat