Publicitat
Confidencial · 22 de Novembre de 2019. 00:00h.

La CUP, amb perfil baix

S'arrenglera discretament amb Waterloo

La CUP, amb perfil baix

Imatge d'una reunió de l'assemblea nacional de la CUP

La CUP va aconseguir un èxit a les eleccions del 10-N, ja que va entrar per primera vegada al Congrés dels Diputats amb dos escons. Tanmateix, des de llavors ha assumit un perfil baix a les seves actuacions. I aquesta actitud sorprèn alguns sectors de la política catalana, sobretot perquè es produeix quan s'estan plantejant qüestions tan importants com a l'eventual investidura de Pedro Sánchez com a futur president del Govern de l'Estat.

Fonts independentistes diuen que la CUP, tot i que és molt crítica amb les estratègies del Govern d'Esquerra i de Junts per Catalunya (JxC), segueix mantenint plantejaments molt similars als de Puigdemont i el grup de Waterloo. I si arriba un moment decisiu, s'arrenglerarà, sense cap dubte, amb el bloc independentista.

El perfil baix de la seva actuació està provocat, segons aquestes fonts, perquè la CUP és conscient del desgast que ha patit per haver apostat tot el seu capital polític a una opció, el procés independentista, que no només ha fracassat totalment, sinó que ha evidenciat que era una cosa molt semblant a una gran mentida. I els cupaires pretenen col·locar-se ara en el sector dels enganyats.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat