Publicitat
Confidencial · 21 de Setembre de 2017. 00:00h.

La CUP compromet Puigdemont

Va denunciar el cas de l'aigua de Girona

La CUP compromet Puigdemont

Puigdemont, amb les dirigents de la CUP Mireia Boya i Anna Gabriel

Una investigació relacionada amb el cas del 3%, que afecta la gestió de la concessió d'aigües a Girona, està esquitxant el president Puigdemont, ja que part de les presumptes irregularitats que s'intenten aclarir judicialment s'haurien produït durant l'etapa en què l’actual president de la Generalitat era alcalde de Girona.

La investigació va començar arran d'una denúncia presentada per la CUP, actual aliada del PDECat, davant de la fiscalia sobre suposades pràctiques il·legals de l'empresa que gestionava l'aigua a Girona. La denúncia es va presentar després de detectar-se la possibilitat de pagaments per serveis no prestats i préstecs perjudicials per a les finances municipals.

Un altre partit igualment aliat actualment amb el PDECat, en aquest cas Esquerra, va ser també el que va promoure, mitjançant la denúncia d'una regidora d'aquesta formació a Torredembarra, l'inici de les investigacions del conjunt del cas del 3%. La denúncia es referia a suposades comissions il·legals.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Júlia, Barcelona, 23/09/2017 - 10:32

¿Os acordáis de la fábula del escorpión que queria atravesar una balsa repleta de agua..y que para no ahogarse pactó con una rana para atravesarla? ¿Cómo pueden ser tan...torpes?..jajajajjaja..

#1 JOSE MANUEL, Badajoz, 21/09/2017 - 17:27

Simplemente me informo para ver el otro lado.