Publicitat
Confidencial · 12 de Gener de 2018. 00:18h.

La CUP es creu el que diu?

Veu viable “materialitzar la república”

La CUP es creu el que diu?

El cap de llista de la CUP el 21-D Carles Riera durant una entrevista televisiva

Les formacions constitucionalistes estan acusant aquests dies l'expresident Puigdemont d'haver-se situat fora de la realitat, sobretot després que amplis sectors d'Esquerra i del PDECat estiguin fent marxa enrere i acceptant que les reivindicacions independentistes han de plantejar-se per vies legals i mitjançant la negociació amb l'Estat.

No es té en compte, però, la CUP, que encara que compta amb només quatre diputats, té una gran capacitat de mobilització, i està fent plantejaments absolutament fora de la realitat, com reflecteix aquesta recent afirmació del cap de la seva candidatura, Carles Riera : “De cap manera permetrem que es torni a la pantalla autonòmica i constitucional".

Segons Riera, la CUP, en una altra demostració que està a una realitat purament virtual, aposta per "la materialització de la república", i només donarà suport a un Govern que actuï mitjançant la unilateralitat. També va rebutjar que es acatin l'aplicació de l'article 155 i la Constitució espanyola, afirmant que "no ens podem imaginar un escenari d'aquest tipus, perquè estarien traint el seu electorat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carlos AP, Barcelona, 12/01/2018 - 06:18

Yo les diría a todos los ultraizquierdistas que tanto odian España que terminen el sufrimiento y renuncien a la nacionalidad española. Seguro que con el DNI de los Països Catalans o de Euskal Herria, el Palestino o el Venezolano serían muy felices...

#1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 12/01/2018 - 01:14

Si su actual caudillo es un pobre iluminado que cree en las teorías magufas de la Gestalt, ¿qué no creerán los que les votan? Lo mismito que Puchi y su pasión por las pamplinas de Cuarto Milenio, o Junqui y su creencia en un señor con barba y caftán blanco que vive en el ático y en un piel roja con cuernos que vive en el sótano.