Publicitat
Confidencial · 11 d'Octubre de 2017. 00:10h.

La CUP es queda sense arguments

Fracàs total de l'estratègia 'cupaire'

La CUP es queda sense arguments

Imatge d'una reunió de l'assemblea nacional de la CUP

La suspensió de la declaració d'independència (DUI) plantejada pel president Puigdemont al Parlament ha provocat un enfrontament previ entre la direcció de Junts pel Sí i la CUP. Aquest xoc, segons algunes fonts independentistes, ha provocat que es fessin algunes concessions als cupaires al text de la intervenció que, finalment, ha fet el president de la Generalitat.

En qualsevol cas, aquestes fonts admeten que la direcció de la CUP queda ara a una posició de derrota, perquè la seva aposta, des de l'inici del procés sobiranista, era la DUI, però el que ha passat aquest dimarts al Parlament està molt lluny de ser una declaració d'independència de Catalunya.

És previsible que diversos sectors de les bases militants cupaires exigeixin ara explicacions als seus dirigents, que han marginat aspectes importants del seu programa de reivindicacions socials per fer una aposta total per la independència, una aposta que, ara per ara, sembla que ha fracassat.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Grauero, Gurugù, 11/10/2017 - 17:06

Y sus bases que diran?, ahora que se dan cuenta que les han empleado como simples COLABORACIONISTAS necesarios de un régimen liberal ultraconservador como son los de PDECat (CiU 2.0) y ERC , para no conseguir nada mas que perdurarse en las sillas.

#1 Ohlala, Me Río de Janeiro, 11/10/2017 - 09:53

Tothom sabia que aquests anti-sistemes, fills de papá convergents i de bona família, que juguen a ser el Che Guevara en cutre (el Che era un senyor), només volien que rebentar-ho tot i viure eternament del MÒMIU, de càrrecs públics i de no donar un pal a l'aigua. Se us ha vist el plumero, xavales (i xavals).