Publicitat

Creia que Torra era un esquerrà?

La CUP fa tard

Els quatre diputats de la CUP al Parlament

Els dirigents de la CUP estan escenificant ara una actitud de sorpresa davant de la dinàmica del Govern, que està prescindint de les reivindicacions independentistes, per entrar a una via de negociació amb l'administració espanyola, deixant al marge qualsevol idea de desobediència i d'unilateralitat.

Després d'haver donat suport a la investidura de l'actual president de la Generalitat, la CUP exigeix ara a l'Executiu català una "agenda rupturista", amenaça Quim Torra amb mobilitzacions si arriba a algun acord amb Pedro Sánchez i anuncia que no donarà suport al projecte de pressupostos que presenti l'actual Govern. També recorda que el partit està personat en la causa judicial oberta pel cas del 3%.

Fonts independentistes afirmen que la CUP arriba tard, i que tot indica que es tracta d'una manera de calmar la profunda inquietud d'amplis sectors de la militància cupaire, que estan comprovant ara que tots els seus esforços només han servit per col·locar al capdavant de la Generalitat un Govern que només pretén tornar a l'etapa autonomista.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat