Publicitat
Confidencial · 9 d'Octubre de 2017. 00:23h.

La CUP, gairebé sola

La marxa d'empreses els deixa aïllats

La CUP, gairebé sola

Dirigents de la CUP en una imatge d'arxiu

Els llums vermells d'alarma s'han encès entre els principals dirigents de la CUP, després de les declaracions del conseller Santi Vila, l'expresident Artur Mas i la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, qüestionant la conveniència que la declaració d'independència (DUI) de Catalunya es realitzi durant els propers dies.

Els cupaires, després d'analitzar les sortides d'empreses i bancs de Catalunya, ja esperaven reaccions contràries a la DUI d'alguns sectors del PDECat, encara que no pensaven que aquestes reaccions procedirien de dirigents tan importants dins del partit com a Mas, Vila i Pascal.

Tanmateix, la sorpresa més grand per a la CUP ha estat la comprovació que els principals membres de la direcció d'Esquerra no han rebutjat de manera contundent les posicions dels dirigents del PDECat que han qüestionat la conveniència de la DUI. Els cupaires sospiten que s'estan quedant sols.

7 Comentaris

Publicitat
#6 El futuro, barcelona, 09/10/2017 - 22:11

Todo preparado para el teatrillo de mañana, el Pugi dira que si esto ... lo otro..el pueblo...seremos independientes por mandato popular bla, bla,bla, sin mencionar la frase: queda proclamada la republica catalana ¿por que creis que mañana no se vota? Porque se se vería obligado a declararla. Mañana la CUP se cabrea y se echa al monte,

#5 Angustias, Figueres, 09/10/2017 - 17:44

Una llega a coger miedo viendo la foto.

#4 Desren, Barcelona, 09/10/2017 - 17:41

Observan la foto, una se pregunta si de veritat aquests personatges existeixen...

#3 Carlos Gomez, murenu de la serra, 09/10/2017 - 12:44

Mireu aquesta foto.

Aviat haureu de canviar el Sant Sopar del menjador per aquesta.

I farinetes per sopar, el carbo, els panellons i les gallines a la comuna...

#2 Grauero, Gurugù, 09/10/2017 - 11:11

Que va, estos tienen subvenciones, sean de sus propios seguidores o de sus papas.