Publicitat
Confidencial · 17 de Juliol de 2017. 00:15h.

La CUP no se’n refia d'ERC

Creu que no volen córrer riscos judicials

La CUP no se’n refia d'ERC

Anna Gabriel (CUP), amb Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

Els dirigents de la CUP són habitualment molt crítics amb el PDECat pel que que fa al compromís dels convergents amb el referèndum que s'ha de convocar per al proper 1 d'octubre, encara que solen anar amb molt de compte amb els dirigents d'Esquerra, als que exclouen de les seves crítiques.

Tanmateix, la realitat és que alguns sectors cupaires estan analitzant amb molta inquietud l'actuació d'ERC, especialment del vicepresident del Govern i titular del Departament d'Economia, Oriol Junqueras. Aquests sectors creuen que la direcció d'Esquerra també està intentant evitar riscos judicials.

Argumenten que l’organització del referèndum està paralitzada des que la fiscalia es va querellar contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i el secretari general del Departament, Francesc Esteve -que posteriorment ha passat a la direcció del gabinet jurídic de la Generalitat-, per la licitació per a la compra d'urnes. I afegeixen que el problema no és només dels consellers del PDECat, sinó també dels que pertanyen a ERC.

0 Comentaris

Publicitat