Publicitat
Confidencial · 12 de Juny de 2019. 00:25h.

La democràcia, versió Torra

Quan perd, hi ha una "operació d'Estat"

La democràcia, versió Torra

Imatge d'arxiu del president Torra

El president Torra té una concepció molt personal de les característiques fonamentals d'una democràcia parlamentària. Així, ignora totalment que un dels eixos d'un sistema democràtric és la separació de poders, i exigeix al Govern de l'Estat que posi en llibertat els independentistes processats i jutjats pel Tribunal Suprem. Utilitza per a aquest objetiu, com si fos una resolució de l'ONU, l'opinió d'un grup de treball que fa informes per al Consell de Drets Humans de les Nacions Unides, la qual cosa és una falsedat. D'altra banda, alguns dels redactors de l'informe han treballat per a un dels advocats de Puigdemont.

En la mateixa línia, quan l'independentisme guanya unes eleccions, Torra defensa el resultat com el producte d'un exercici democràtic, la qual cosa és totalment correcta. Però quan l'independentisme no guanya, com ha passat en les eleccions municipals de Barcelona del passat 26 de maig, es tracta d'una "operació d'Estat" (de l'Estat espanyol, òbviament), dirigida a impedir que un independentista sigui alcalde de la ciutat .

Fonts oficioses de Ciutadans diuen que potser calgui preguntar-li al president de la Generalitat de Catalunya què "operació d'Estat" va impedir Inés Arrimadas arribar a la presidència de la Generalitat quan el seu partit va guanyar les eleccions al Parlament del 21 de desembre del 2017. Perquè la primera candidata del partit que va guanyar les eleccions va ser relegada pel candidat número 11 del partit (Junts per Catalunya) que no va guanyar, sinó que va quedar a la segona posició. És a dir, Arrimadas va ser relegada pel mateix Torra, que va ser elegit president.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat