Publicitat
Confidencial · 16 de Maig de 2018. 00:15h.

La devaluació d'ERC

Juga un paper totalment secundari

La devaluació d'ERC

Pere Aragonès, amb Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

El debat d'investidura i l'elecció de Quim Torra com a nou president de la Generalitat ha afectat de forma negativa Esquerra, que no només no ha superat el seu baix perfil d'actuació durant els últims mesos, la seva posició de partit secundari, sinó que ara sembla haver entrat a una fase d'un important desconcert polític, segons admeten fonts del partit.

Aquestes fonts creuen que el problema procedeix no només que els dos principals líders d'ERC, Oriol Junqueras i Marta Rovira, no estiguin a hores d'ara al capdavant del partit, atès que un està empresonat i l'altra fugada a l'estranger, sinó també d'una mena de mala consciència pel suport de la formació a l'elecció de Torra.

La direcció d'ERC coneixia perfectament que estaven donant suport a un candidat que havia escrit abundants textos de tipus xenòfob i racista, i que aquests textos es farien públics, com efectivament ha passat. Els líders del partit tenen ara un problema: justificar davant dels seus votants el seu suport a un personatge com a Torra.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#4 Arrimades presidenta !!!, Barcelona, 16/05/2018 - 16:48

Los de "Junts per Catalunya aunque no nos podamos ver" se los han bien comido. Los repúblicanos universales (se les llama así por la cantidad de nacionalidades que contienen sus filas) van a quedar como partido residual. Al tiempo...

#3 Albert, BCN, 16/05/2018 - 08:37

Es que el fin justifica los medios no?, el objetivo es independencia da igual si hay que hacer barbaridades para conseguirlo, ese es el lema de los del tenim presa y con tanta presa, la estan cag ando, espero que los ciudadanos de bien ya sean separatistas o no recapaciten (no hablo de los fanaticos que estos no tienen remedio)