Publicitat
Confidencial · 18 de Juliol de 2017. 00:15h.

La dissidència es manté

Queden escèptics al PDECat i al Govern

La dissidència es manté

Puigdemont i Junqueras al Palau de la Generalitat

Les destitucions de moderats tant al Govern com a altres nivells de l'estructura governamental de la Generalitat no han solucionat el problema que pretenen solucionar Junqueras, Puigdemont i la CUP: que els càrrecs decisius estiguin ocupats per independentistes que no tinguin cap dubte ni reserva sobre l'aplicació del full de ruta del procés sobiranista.

Tanmateix, tot i això encara queden a llocs importants molts dirigents polítics que no només tenen dubtes sobre el referèndum, sinó que estan totalment convençuts que no podrà realitzar-se, i que, si arriba el moment, no estarien disposats a obeir ordres contràries a la legalitat vigent.

En realitat, a mesura que s'apropa la data de l'eventual referèndum estan augmentant els càrrecs de la Generalitat i de les formacions independentistes que consideren que no podrà fer-se, encara que sí que creuen que la tensió política que s'està produint amb l'eventual convocatòria de la consulta serà positiva electoralment per a l'independentisme.

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 18/07/2017 - 11:58

Solo irán quedando los mas duros de mollera, aquellos que no aceptan la realidad de las cosas, y que creen que las cosas han de ser como ellos quieren.