Publicitat

Ernest Maragall va ser fundador del PSC

La fe del convers

Ernest Maragall, durant unes declaracions periodístiques

Fonts del PSC asseguren que Albert Rivera i Inés Arrimadas s'equivoquen totalment quan consideren que no hi ha diferències entre Ada Colau i Ernest Maragall pel que fa a la implicació d’ambdós al projecte independentista català. I afegeixen que Maragall és un ultranacionalista, amb uns plantejaments molt més radicals en aquest àmbit que els de l'alcaldessa de Barcelona.

Afegeixen que Maragall ha estat gairebé tota la seva vida al PSC, la qual cosa explica la seva actual obsessió contra els socialistes catalans i aquesta mena de fe del convers que practica ara, amb un independentisme que s'inscriu al sector més fanàtic d’aquest espai ideològic. La seva incapacitat per negociar amb el PSC, com ha quedat demostrat durant les conversacions sobre l'alcaldia de Barcelona, té el mateix origen.

Cal tenir en compte que Ernest Maragall va ser militant, amb el seu germà Pasqual, del Front Obrer de Catalunya des de la seva creació, el 1961. També va participar, el 1978, al congrés de fundació del PSC, a partir de la fusió de diversos corrents del socialisme català. Va entrar a l'Ajuntament de Barcelona el 1970, i la seva carrera política posterior va seguir sent paral·lela a la del seu germà. Al juliol del 2012, quan el procés sobiranista va provocar una forta crisi al PSC, va abandonar aquest partit i va començar el seu acostament a Esquerra.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Timbaler , Bcn , 25/06/2019 - 14:08

Es un caso claro de narciso supremacista. El narcisista no soporta la frustración, pues al ser tan alto su sentimiento de superioridad , su reacción es el rechazo.
De el ,como de su partido Extremadreta Republicana de Cataluña, no puedes esperar otra cosa que insolidaridad y desapego, hostilidad y chantajismo

#3.1 Yo, Barcelona, 25/06/2019 - 20:38

Ahí lo has clavao

#2 lepero, Barcelona/Tabarnia, 25/06/2019 - 11:01

Otro vividor de la política, con más principios que Groucho Marx y Ferran Mascarell juntos.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/06/2019 - 00:24

Si el señorito Maragall fue fundador del PSC, se entiende ahora perfectamente porqué ese partido es como es: nacionalista. Un nacionalimo que tuvo y tiene como objetivo neutralizar el voto obrero no nacionalista.