Publicitat
Confidencial · 31 de Juliol de 2017. 00:20h.

La imatge de Romeva, a la baixa

Després del seu intent d'enganyar l'ONU

La imatge de Romeva, a la baixa

El conseller Raül Romeva a Brussel·les

Raül Romeva, el conseller responsable de les relacions exteriors de la Generalitat, està patint una considerable pèrdua d'imatge pública, fins i tot entre bastants dels seus mateixos companys de Junts pel Sí, sobretot després del fracàs del Govern amb l'afer dels observadors internacionals del referèndum que s'ha de convocar per al proper 1 d'octubre.

La maniobra va consistir a l'intent que l'ONU acceptés inscriure Diplocat, un organisme del Govern dedicat a la promoció de la Generalitat a l'exterior, al registre d'organitzacions que puguin actuar com a observadors internacionals de processos electorals.

Lògicament, l'ONU ni tan sols va contestar, encara que va advertir de l'operació al Govern espanyol. Dins de Junts pel Sí la sensació és de terrible ridícul, perquè es pretenia que l'ONU avalés col·locar com a obervador internacional, i per tant neutral, del referèndum un organisme, Diplocat, que depèn del mateix Govern que organitza la consulta amb l'objectiu declarat d’aconseguir la independència. És a dir, que és qualsevol cosa excepte neutral.

5 Comentaris

Publicitat
#6 el último que cierre, Canovejas, 31/07/2017 - 19:33

Cuando se ha perdido el sentido del ridículo ó se desconoce por completo, pasan cosas como esta. Y personajes como éste, podrían ser de más provecho repartiendo publicidad de salones de masaje ó de compraventa de coches de segunda mano. Sea como fuere, con esta gente nos preguntamos a menudo: ¿Hasta dónde deben "tragar" para conservar el cargo

#5 Mefusto, BARCELONA , 31/07/2017 - 14:32AL PAS QUE VA, JA EL VEIG TORNANT A ENSENYAR A BALLAR LA SALSA, SI NO L'HA OBLIDADA ...

#4 M, Sabadell, 31/07/2017 - 12:50

Pero este hombre ¿ ha realizado alguna acción digna de ser mencionada y recordada? Igual que todos sus compis de gobierno.

#3 epi, barrio sésamo, 31/07/2017 - 10:20

Este señor en una empresa privada seria estaría en la calle por falta de cumplimiento de objetivos. Pero como estamos en el sector público y en Cataluña, donde la seriedad impera por su ausencia, ahí sigue cobrando del erario público y sin dilemas existenciales.

#1 Mesetario, Meseta, 31/07/2017 - 00:07

Si Cataluña se independiza, lo más probable es que Francia vete su ingreso en la ONU.
El que no esté de acuerdo, que mire elmmapa del tiempo de TV3.