Publicitat
Confidencial · 15 de Març de 2019. 00:25h.

La impotència de Mas

Arrasat pel ‘tsunami’ de Puigdemont

La impotència de Mas

Imagen de archivo de Artur Mas con Carles Puigdemont

Fa algun temps, l'expresident Artur Mas es va plantejar la possibilitat de liderar l'encaix entre la formació hereva de Convergència Democràtica, el PDECat, i la Crida Nacional per la República, el partit creat per Puigdemont i el grup de Waterloo amb l'objectiu d'aglutinar el conjunt de l'independentisme català, mantenint el poder institucional i polític de la Generalitat de Catalunya.

Tanmateix, Mas va xocar inicialment amb l'oposició de Puigdemont i fins i tot d'alguns sectors del mateix PDECat. Aquesta situació va originar que Mas fes marxa enrere, i es col·loqués a una situació d'espera, confiant que encara s'originés un escenari que li permetés recuperar un paper amb un cert protagonisme polític, actuant a l'òrbita de la formació exconvergent.

El grup de Waterloo, però, ha decidit prescindir, a hores d’ara, de la Crida, que no està rutllant, i utilitzar el PDECat, ocupant els primers llocs de les candidatures de la seva marca electoral, Junts per Catalunya, a les properes convocatòries d'eleccions. Mas ha estat completament arrasat per l'ofensiva de Puigdemont, que a més ha destrossat el partit que agrupa el que queda de Convergència.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Lucas, Bcn, 16/03/2019 - 02:25

Más, xxbron, xxdete!!!!!!!

#2 Arnau, Barcelona, 15/03/2019 - 10:03

Pare i fill, de fet aqui falta l'avi (no el Florenci, sino el fill del Florenci) Aquesta trilogia ha estat la que va començar amb bones maneres i amb empatia pero després l'ambiciós i falsari Mas va pervertir aquell missatge camuflat sota la corrupció pujolista i per rematar el llegat el boig de WCloo va ser l'elegit per fer la gran trencadissa.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/03/2019 - 01:12

Que gran foto. Los herederos de la corrupción y la mafia del Padrino. El ambicioso sin límites y el pirado sin límites, cogidos de la mano de la corrupción si límites. Esta es la foto de la Cataluña separatista.