Publicitat
Confidencial · 16 d'Abril de 2019. 00:00h.

La inactivitat del Govern

Afecta qüestions molt importants

La inactivitat del Govern

Imatge d'una reunió del Govern de Torra (sense els dos recents canvis)

El fracàs del Govern de Torra en l’aspecte de la gestió governamental és total, segons fonts de tots els partits de l'oposició parlamentària, que destaquen que algunes qüestions molt importants no han pogut ser engegades al Parlament, a conseqüència de la passivitat de l'Executiu català algunes vegades, i altres perquè els independentistes ja no tenen la majoria absoluta a la cambra catalana.

Aquesta absència de majoria suficient ha provocat que el projecte de pressupostos de la Generalitat ni tan sols hagi pogut ser presentat al Parlament, i el mateix ha passat amb la reforma de la legislació sobre habitatges socials. Cal recordar que el Govern va perdre fa dies la votació sobre una moció que exigeix Torra que es presenti a una qüestió de confiança parlamentària o convoqui ja les eleccions catalanes.

De fet, la incapacitat del Govern per governar és una barreja de manca de majoria parlamentària, i d'una passivitat provocada per la seva dedicació gairebé exclusiva a l'agitació independentista, la qual cosa també li ha impedit engegar la renovació del Síndic de Greuges, i l'elecció dels membres de la junta del govern del Memorial Democràtic de la Generalitat. La paràlisi institucional és gairebé total a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/04/2019 - 00:49

A la chusma esta que Cataluña se hunda les imprta un carajo. Su lema d ebe ser: "mientras vayamos cobrando como si se hunde el mundo."