Publicitat
Confidencial · 21 de Maig de 2019. 00:25h.

La incògnita Puigdemont

Intentarà un acord amb els fiscals?

La incògnita Puigdemont

L'expresident Puigdemont, durant una entrevista radiofònica

Malgrat les seves ocurrències i els seus gestos pretesament èpics i exclusivament simbòlics, sense cap conseqüència real, Puigdemont és perfectament conscient que la posició del moviment independentista és actualment molt feble, i per tant, ell i els dirigents que formen el nucli del grup de Waterloo comencen a estar a una situació cada vegada menys sòlida.

Aquesta constatació està provocant que dirigents de l'entorn de Puigdemont s'estiguin preguntant actualment quins són els projectes de l'expresident. Ja no es tracta només de projectes polítics relacionats amb la inviable independència de Catalunya, sinó de la situació personal de l'expresident, que roman a Waterloo fugat de la justícia espanyola.

Algunes fonts independentistes diuen que una de les possibilitats podria ser l'inici d'una exploració, mitjançant intermediaris, sobre l'opció d'algun tipus de negociació amb la fiscalia de l'administració de justícia de l'Estat. Aquestes fonts són pessimistes sobre els resultats d'aquesta eventual iniciativa, atès que les actuacions de Puigdemont han provocat un profund malestar al conjunt del poder judicial espanyol.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Sharp, Tarragona., 21/05/2019 - 12:01

Puigdemont tiene tres opciones: Quedarse en Waterloo, hasta que los belgas se harten y lo echen. Segunda, negcoiar una formula que le permita regresar u ser juzgado y una tercera, menos digba: Emigrar a Estados tan democraticos como Venezuela y o Nicaragaua, donde se encontraia con amigos de ETA.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/05/2019 - 00:38

El destino de Trilemont es el mismo que el de Josu Ternera o Julian Assange. tardará lo que tarde, pero acabará en el trullo.. . por capullo.

#1.1 botifler1914, Sinitaca, 21/05/2019 - 15:31

Y además todo este tiempo no cuenta como de condena... que a Junqueras si.
Al pobre Puchi le van a hacer un Assange