Publicitat
Confidencial · 27 d'Abril de 2020. 00:25h.

La incompetència resta vots

Risc electoral per a l'independentisme

La incompetència resta vots

Paperetes electorals a un centre de votacions

Encara que el Govern que presideix Quim Torra està intentant amagar a l'opinió pública catalana el fracàs total de la seva gestió pel que fa a les conseqüències de l'epidèmia del coronavirus, mitjançant un gran desplegament mediàtic, alguns dirigents independentistes moderats opinen que és molt possible que aquest notable fiasco acabi passant a l'independentisme una important factura de tipus electoral.

Així, les llarguíssimes i freqüents rodes de premsa dels membres del Govern no estan impedint que l'opinió pública sigui conscient dels greus errors comesos pels departaments de la Generalitat pel que fa a una qüestió com el confinament de la Conca d’Òdena, un afer dirigit pel conseller d'Interior, Miquel Buch, que va provocar un desgavell total a la zona, on finalment ningú no sabia quina era la situació jurídica real del territori.

També ha provocat un greu desprestigi del Govern la seva incapacitat davant del caos a les residències geriátrias catalanes, sense que hagi dimitit el conseller responsable, Chakir El Homrani. Molts de ciutadans tampoc no han entès algunes negatives -no a tots els casos- a acceptar l'ajuda d'institucions espanyoles, com a la Guàrdia Civil i l'Exèrcit. També serà difícil d'oblidar la dificultat del Govern per quadrar xifres reals sobre els afectats i morts pel coronavirus, i la seva caòtica gestió pel que fa a la distribució de mascaretes sanitàries. Tot això podria tenir un elevat cost electoral.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Juan Jose García, Cunit, 27/04/2020 - 16:19

La incompetencia,por si sola,resta poco.Ya se sabe lo que hayLo demoledor,es el ridículo.

#1 Jvcs, Barcelona, 27/04/2020 - 02:17

Nunca la propaganda podrá tapar la realidad fallecidas personas por culpa de la nefasta gestión de verges homrani y torra y buch. Justicia se hara para que paguen el dolor hecho. Y nunca más un politico mienta y prevarique a sabiendas.
Esto es incuestionable decencia y etica ,la que no tienen ellos y acabará en bacatazo elct perd del poder !

#1.1 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 27/04/2020 - 15:30

Ai...ja no hi ha líders com el meu home!