Publicitat
Confidencial · 16 de Març de 2018. 00:05h.

La irrellevància de Torrent

Tot igual des del dia després del 21-D

La irrellevància de Torrent

Imatge d'arxiu del president del Parlament, Roger Torrent

Sectors importants d'Esquerra esperaven que Roger Torrent confirmés, mitjançant la gestió de la presidència del Parlament, que és un dels dirigents amb més expectatives d'assumir importants responsabilitats al partit, sobretot si es té en compte que l'horitzó judicial d'Oriol Junqueras qüestiona el seu futur polític.

A més, els errors de Marta Rovira quan va intentar assumir el paper de Junqueras, han restat opcions a aquesta dirigent, que també està pendent de judici i en situació de llibertat sota fiança. Tanmateix, Torrent no està responent a les expectatives que havien posat en ell dirigents molt influents del partit, segons admeten fonts de la formació.

Torrent no ha pogut desbloquejar la paràlisi institucional -inclòs el Parlament- de Catalunya que es va iniciar el 21-D, i s'ha vist afectat per polèmiques considerables amb la casa reial espanyola, el Col·legi d'Advocats de Barcelona i els empresaris alemanys radicats a Catalunya. A més, es dedica a anunciar recursos al Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg que després no es presenten.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 M, Sabadell, 16/03/2018 - 23:17

Solo se basa apariencias y gestos inútiles, en el fondo no hay nada mas, igual que todo el proceso .

#1 M. Pilar, Barcelona, 16/03/2018 - 17:29

Es que, només és un jove lleó. No passa d'aquí!!! :-):-):-)