Publicitat
Confidencial · 25 de Juny de 2019. 00:25h.

La llista de les llistes

Inquietant obsessió independentista

La llista de les llistes

Cercador d'empreses favorables al projecte independentista, engegat per l'ANC

Ja són quatre les iniciatives llançades recentment per l'independentisme per propiciar la creació de llistes que diferenciïn entre els que són favorables als independentistes i els que no ho són:

- L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat un cercador d'empreses favorables al projecte independentista, que és la segona fase de la campanya Consum Estratègic, l'objectiu de la qual és fomentar el consum mitjançant empreses afins al projecte. Així, hi haurà una llista de les empreses favorables, i les absents, per tant, quedaran marcades com a no favorables.

- La Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, controlada per l'independentisme radical, ha anunciat un projecte per engegar un procediment que li permeti plantejar als seus afiliats un tipus de qüestionari per conèixer el seu grau d'adhesió al projecte independentista, la qual cosa deixarà clar qui són afins a aquest projecte i els que no ho són.

- L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) va enviar als ajuntaments afiliats, abans dels actes de constitució dels nous consistoris del passat dia 15, un qüestionari per conèixer què regidors prometien el seu càrrec per la república catalana, com va proposar l'entitat, i, per tant, es coneixeran també els regidors que no ho han fet així.

- Grups d'independentistes radicals estan realitzant un enviament massiu de correus electrònics, amb una llista d'empresaris i empreses que, suposadament, estarien col·laborant  al finançament dels projectes polítics de Manuel Valls.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Tabarnés Puro, Barcino, 25/06/2019 - 14:13

Falta sólo la Lista de Schindler, que es la que les falta para tener todas las listas.