Publicitat

Ataca Waterloo mitjançant Àngels Chacón

La mà de Mas

Imatge d'arxiu de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón

La consellera d'Empresa de la Generalitat, Àngels Chacón, ha plantat cara al president Torra, qui s'havia mostrat a favor d'unes declaracions de Paul Engler, autor del Manual de desobediència civil, segons el qual, "morir com a un màrtir és inherent als moviments guanyadors". Engler va dir també que "si els catalans voleu guanyar, heu de polaritzar molt més, escalar molt més i acceptar alts nivells de sacrificis".

Chacón ha desqualificat aquest plantejament, afirmant que "no estic d'acord amb la polarització radical, perquè no tenim controlat el preu ni si la gent està disposada a pagar-lo". Tanmateix, fonts de Junts per Catalunya (JxC) afirmen que la consellera no parla només per si mateixa, sinó també, i sobretot, en nom d'Artur Mas.

Al marc de la pugna pel número u de la candidatura de JxC a les properes eleccions catalanes, Mas està maniobrant per aconseguir aquest lloc, i Chacón pertany al grup que dóna suport a l'expresident. Fonts d'aquest sector diuen que fins i tot la consellera podria ser la candidata de Mas si aquest no pot presentar-se, atès que està judicialment inhabilitat per ocupar càrrecs públics fins el 23 de febrer del 2020, per l'organització de l'intent de referèndum il·legal del 9-N del 2014.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 05/12/2019 - 16:06

Destacable que no encuentre que el precio sea una barbaridad,sino que no saben cuál es exactamente ni si la gente lo quiere pagar...y éstos son los moderados. 155 por 20 años,por favor.