Publicitat
Confidencial · 8 de Juliol de 2013. 00:15h.

La mala memòria de Tresserras

A la seva època també va haver-hi acomiadaments

La mala memòria de Tresserras

Imatge de l'article de Tresserras

L'exconseller de Cultura Joan Manuel Tresseras va publicar el passat 27 de juny un article al diari Ara sobre l'ERO de TV3 en què afirmava que "per comptes d’avalar la reducció de la subvenció pública i de la plantilla, la bona política del consell hauria de consistir a assegurar els recursos per als anys immediats".

Tresserras proposava un pla "obert a 10 ó 15 anys vista"  que "hauria de poder ser acordat amb els treballadors. El capital més important de la majoria d’empreses són els seus treballadors. Si parlem d’informació, de comunicació i de creació de continguts audiovisuals, això és indiscutible", insistia. "No té cap sentit, doncs, posar en risc aquest capital per satisfer requeriments comptables, formulats sense tenir en consideració els seus efectes en el pluralisme polític i la qualitat democràtica", afegia.

Però resulta que, sent ell conseller -i Enric Marín, també d'ERC, president de la CCMA-, es van acomiadar 121 treballadors, segons va revelar l'endemà l'actual president, Brauli Duart. Duart, que llavors era conseller, va afirmar que "jo no vaig escoltar en aquell moment que aquí al Parlament ningú amb la majoria que hi havia llavors, ni en el Govern que hi havia a Sant Jaume, ningú, ni en el Consell de Govern, consideressin que aquesta via era una via errònia, i estem parlant d’una època, d’un moment, on hi havia 457 milions per a la corporació, i no ara, que estem amb 288". Entre d'altres, per cert, Martí Anglada.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat