Publicitat
Confidencial · 10 d'Octubre de 2017. 00:00h.

La mediació, el nou mantra

Substitueix l'exigència del referèndum

La mediació, el nou mantra

Les banderes de Catalunya i Espanya al Palau de la Generalitat

Després de l'1-O, la paraula que es convertirà a l'eix principal de l'actuació del moviment independentista català és mediació, que substitueix l'exigència del referèndum, i serà així el nou mantra de l'independentisme català al marc del seu projecte cap a la independència de Catalunya.

La impossibilitat d'aconseguir la realització d'un referèndum que compleixi amb unes garanties mínimes i que sigui reconegut internacionalment, ha convençut els dirigents independentistes que cal canviar el sentit de la reivindicació prioritària, que ara serà la mediació.

L'exigència d'una mediació té l'avantatge que és un plantejament que, segons els independentistes, és vàlid per a qualsevol tipus de situació del projecte sobiranista, inclosa una declaració d'independència (DUI). El problema és que l'administració espanyola rebutja qualsevol mediació, perquè suposaria, al seu parer, posar l'Estat al mateix nivell que la Generalitat.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, HABEIS PERDIDO, 10/10/2017 - 10:34

Si jo eixampo a un lladre desprès d'intentar robar a casa meva i em diu que no truquem a la policia sino a "un mediador", com us ho pendriau..??? A conya , no? doncs aixó penso jo.