Publicitat
Confidencial · 23 de Gener de 2020. 00:15h.

La metamorfosi de Trapero

L'excap dels Mossos ja no és 'dels nostres'

La metamorfosi de Trapero

Trapero i Puigdemont a la 'paella' d'agost de 2016 a la casa de Pilar Rahola a Cadaqués

A l'agost del 2016, el llavors màxim cap operatiu dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, era aparentment un dels membres de la cort de Puigdemont. Fins i tot durant una festa a la casa de Pilar Rahola a Cadaqués, amb participació del mateix president -llavors-, Carles Puigdemont, l'alt comandament policial va cuinar una paella, ja que "les fa molt bé", segons va aclarir posteriorment la publicista orgànica de l'independentisme institucional.

Tanmateix, també aparentment, les coses es van torçar quan, després de l'enfonsament independentista de la tardor d'un any després, al 2017, Trapero es va adonar que acabaria molt malament davant de la justícia si no es desvinculava amb claredat dels seus amics (o ja examics?) de l'antiga cort de Puigdemont. I les seves declaracions al tribunal que va jutjar els fets de la tardor del 2017 ja van reflectir aquesta metamorfosi de l'excap policial.

Ara, quan ja no és dels nostres, durant el seu propi judici a l'Audiència Nacional, ha negat de manera oberta qualsevol relació d'amistat amb Puigdemont. Sap que el seu futur depèn del fet que els jutges ho creguin, perquè l'independentisme ho ha deixat caure, i no té cap suport des que es va desmarcar davant del Suprem dels col·legues de paella. Són els jutges els que han de decidir sobre aquesta aparent metamorfosi.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 23/01/2020 - 09:01

si los jueves se tragan las mentiras o medias verdades de este charnego renegado, vamos muy mal, otra cosa son las presiones que reciban para no aplicarle la pena máxima y así tener contentos a los 17000 "profesionales" de un cuerpo que nunca, NUNCA, debió de existir. El propósito de este cuerpo, su creacion, queda claramente explicado ahora