Publicitat

"Diàleg sense limitacions"

La nova Esquerra

Oriol Junqueras durant una intervenció al Parlament

Els dirigents d'Esquerra han oblidat ja els temps -molt recents- de la declaració d'independència (DUI) perquè "tenim pressa", quan consideraven, en aquesta mateixa línia, que l'única negociació que l'independentisme català podia inciar amb l’administració espanyola hauria de ser sobre la forma d'aplicar la independència de Catalunya.

Ara, les coses han canviat completament amb el fracàs total del projecte independentista i la aplicació a la Generalitat per l'administració espanyola de l'article 155 de la Constitució. La direcció d'Esquerra ha donat un gir total, com reflecteixen les útimas declaracions d'Oriol Junqueras, tretes de la presó d'Estremera.

A la pregunta “¿veu possible un diàleg amb el Govern central?", Respon: "Em sembla imprescindible. Si no es produeix, és per la negativa del Govern espanyol. Qualsevol govern responsable aposta pel diàleg. De la nostra banda, sempre hi ha un interlocutor assegut a la taula per començar a dialogar de tot, sense limitacions per cap d’ambdues parts".

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Aureli, Barcelona, 13/04/2018 - 08:38

Felicitats pel cumpleanys Oriol i de part de molts catalans et desitjem que a Estremera "Y que cumplas muchos más!!"