Publicitat
Confidencial · 22 de Novembre de 2019. 00:15h.

La ‘nova política’

Colau 's'empassa’ els ERO andalusos

La ‘nova política’

Ada Colau amb Pablo Iglesias, durant un acte electoral

Els comuns van irrompre a la política catalana i espanyola assegurant que representaven una nova manera de fer les coses a l'administració pública, molt deslegitimada per els nombrosos episodis de corrupció. Ara, els principals representants d'aquesta nova política, Podem, han signat un pacte per governar l'Estat amb el PSOE, un partit que ha estat colpejat aquests dies per un dels més importants casos de corrupció des de la transició espanyola: els ERO d'Andalusia .

Tanmateix, els comuns, amb algunes honroses excepcions, han mirat cap a un altre costat i s'han empassat la corrupció socialista per aconseguir entrar a un Govern de Pedro Sánchez, la qual cosa els permetria el repartiment de càrrecs, sous, i concessions de serveis públics a les empreses dels amics. La nova política ha envellit sobtadament.

A Catalunya, el referent d'aquesta nova política és la coalició que dirigeix Ada Colau, que no ha plantejat cap objecció al pacte amb un partit que durant la seva llarga etapa de govern a Andalusia va repartir entre els nostres gairebé 700 milions d'euros. L'alcaldessa de Barcelona, una antiga militant dels grups que lluitaven contra els desnonaments d'habitatges, pacta ara amb els protagonistes de l’espoli andalús, calla i atorga.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/11/2019 - 23:54

Lo único que le preocupa a la Falsa es el contubernio cojn los separatistas. Los parados andaluces o los de aquí le resbalan. A partir de ahora quedan deslegitomados los dos para criticar a PP o a Vox o a Perico de los palotes. Al tragarse el tazón de mierda de los EREs se hacen cómplices de la corrupción, como ERC con la Convergencia de los mil no

#1 Alejandro, Villadecans, 22/11/2019 - 08:15

Bueno que se puede esperar de la que entro diciendo que iba a exigir a la Generalitat que devolviera a Barcelona los 300 millones de euros que le habían prestado, y a los 2 días se olvidó del tema y a saber cuántos millones más habrán ido a la Generalitat de los bolsillos barceloneses