Publicitat
Confidencial · 31 de Desembre de 2019. 00:25h.

La patronal, amb Aragonès

Foment, contra Torra i els radicals

La patronal, amb Aragonès

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, amb el conseller d'Economia, Pere Aragonès

Dins del marc de la pugna que s'està produint actualment pel control polític de l'independentisme a Catalunya, tindrà una incidència molt important el paper que puguin jugar els empresaris i les seves organitzacions representatives. En aquest sentit, fonts empresarials asseguren que a hores d'ara el suport, molt majoritari, del sector és per al conseller d'Economia i vicepresident del Govern, Pere Aragonès.

Aquestes fonts afegeixen que la principal organització patronal catalana, Foment del Treball, dirigida per Josep Sánchez Llibre, és molt crítica amb el president Torra i el grups més radicals, mentre que té una posició més comprensiva amb la postura d’Aragonès. Cal tenir en compte que el conseller d'Economia és dirigent d'Esquerra, un partit que va girar fa temps cap a alternatives moderades i pragmàtiques.

D'altra banda, dins del Govern Aragonès compta amb diversos suports, entre ells amb la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, molt propera a Artur Mas. En qualsevol cas, les organitzacions empresarials catalanes, segons les mateixes fonts, serien ara bel·ligerants contra actuacions unilaterals de l'independentisme com a les de la tardor del 2017, i no hi hauria ni passivitat ni equidistància.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat