Publicitat

L'independentisme s'indigna amb C’s

La pell massa fina

Imatge de l'última sessió plenària del Parlament de Catalunya

Fonts de l'oposició del Parlament han comentat que l'independentisme sembla tenir una pell massa fina i sensible. Aquests comentaris es produeixen després dels durs enfrontaments que hi va haver durant l'última sessió plenària de la cambra catalana, que va coincidir amb la detenció de membres del CDR acusats de tenir material mitjançant el qual es podrien fabricar explosius, i de preparar atemptats terroristes.

Els dirigents independentistes van posar el crit al cel davant del fet que els portaveus parlamentaris de Ciutadans, un dels quals va acabar expulsat de la Cambra pel president del Parlament, Roger Torrent, d'Esquerra, plantessin cara obertament a l'habitual actitud desafiant i amenaçadora de l'independentisme. Diputats independentistes, entre ells el president Torra, van corejar el crit "llibertat!" durant la sessió, fent referència als detinguts dels CDR.

Tanmateix, segons recorden des de l'oposició, els independentistes catalans no tenen en compte que habitualment insulten i desqualifiquen sense cap moderació als qui els acusen d'incomplir la legalitat, amenaçant ("ho tornarem a fer") amb noves vulneracions de les lleis. I ara, quan al Parlament es fa front a aquests plantejaments, es sorprenen, s'indignen i carreguen contra els que els critiquen.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 01/10/2019 - 16:16

Como se suele decir,el chulo es chulo hasta que el que no es chulo se cansa.