Publicitat

Es va pronunciar a favor de la via pactada

La Pimec, tampoc

El president de Pimec, Josep González, amb el president Puigdemont

El president Puigdemont, i la resta dels impulsors del procés sobiranista, sempre han confiat que el sector de la petita empresa catalana acabaria desmarcant-se de les grans companyies i decidiria formar part del bloc que dóna suport el full de ruta del procés independentista.

Aquestes previsions, però, no s'estan complint. Així, el president de Pimec, Josep González, s'ha manifestat, durant l'acte de lliurament dels premis de Pimec a les millors iniciatives empresarials del 2016, a favor de “l’entesa" i "el diàleg" entre les administracions catalana i espanyola per  resoldre l'actual conflicte, evitant donar suport a la convocatòria d'un referèndum de forma unilateral.

Igualment, durant la recent cimera del Pacte Nacional pel Referèndum, González va mantenir aquesta mateixa posició, defensant la via del pacte amb les autoritats espanyoles, i en cap moment no va donar suport a les postures favorables a la convocatòria unilateral d'un referèndum, com pretén el president Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 PQG , Península Ibérica, 09/06/2017 - 09:48

Pobrecitos indepes con pocos apoyos con pocos apoyos DENTRO al final va a resultar que su camino a ninguna parte no les conducirá a catadisney. Bye bye Spain jajajajajajajaja creo que más bien va a ser bye bye proces nos has hecho perder tiempo y dinero