Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2017. 00:23h.

La por és el nou enemic

Nervis a l'administració de la Generalitat

La por és el nou enemic

Foto 'de família' del nou Govern de la Generalitat

Les autoritats independentistes de Catalunya estan constatant darrerament que l'enemic del procés sobiranista i, en concret, de la realització del referèndum, ja no és només l'administració espanyola, sinó que ara també cal tenir en compte la por de les eventuals represàlies judicials.

En aquest sentit, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras estan tenint problemes per controlar la situació i evitar que augmenti de manera considerable el nombre de desercions de diversos càrrecs, que no volen patir l'acció dels jutges per la seva participació en actuacions que puguin ser considerades il·legals .

Aquesta situació està paralitzant o retardant algunes actuacions relacionades amb el full de ruta del projecte sobiranista, ja que les directrius de les autoritats independentistes troben una certa resistència passiva a diversos nivells de l'administració, provocada per la por de les condemnes judicials.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mefisto, BARCELONA, 01/08/2017 - 00:11

LOS JUECES NO TOMAN REPRESALIAS. JUZGAN Y LUEGO ABSUELVEN O CONDENAN CON ARREGLO A LA LEY. PARA ESO ESTÁN Y PARA ESO LOS PAGAMOS. AL PUTXI I AL GUENYO HABRÍA QUE RECORDARLES LO QUE DIJO EL MOLINERO AL REY DE PRUSIA: AUN HAY JUECES EN BERLÍN ... PUES TAMBIÉN LOS HAY AQUÍ.