Publicitat
Confidencial · 11 de Setembre de 2019. 00:35h.

La "prioritat" de Colau

No és la inseguretat, sinó els presos

La "prioritat" de Colau

Ada Colau, realitzant unes declaracions radiofòniques

Ada Colau està passant per un pèssim moment al començament de la seva segona fase al capdavant de l'alcaldia de Barcelona. Després de fer les seves vacances en plena crisi d'inseguretat ciutadana de la capital catalana, una crisi amb àmplies repercussions internacionals, la qual cosa té un impacte molt negatiu sobre el turisme cap a la ciutat, ara ha protagonitzat una important ficada de pota.

Així, gairebé alhora que una jove moria apunyalada per robar-li el telèfon mòbil a un bar musical de la zona del Port Olímpic, Colau realitzava unes declaracions assegurant que la seva "prioritat institucional" és que surtin de la presó els dirigents independentistes actualment empresonats per seva participació a l'intent de materialitzar la independència de Catalunya durant la tardor del 2017.

Aquest plantejament ha provocat un considerable empipament a amplis sectors dels comuns, la formació de l'alcaldessa, ja que desmunta tots els esforços que s'estan realitzant per recuperar la imatge que aquesta coalició ha perdut a conseqüència del fort impacte popular i mediàtic dels problemes d'inseguretat a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Albert, BCN, 11/09/2019 - 10:30

Que esa sea su prioridad es un insulto para los ciudadanos de barcelona, pero dejando de lado eso que me parece muy fuerte, me pregunto porque se centra en cosas donde ella no puede hacer nada (es la justicia y no los politicos quien decidiran sobre los presos) y en cambio no hace nada donde si puede hacer algo. Colau populista fuera!