Publicitat

Campuzano i Xuclà, amb Pascal

La pugna al PDECat

Imatge de Jordi Xuclà (esquerra) i Carles Campuzano al Congrés

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, està mantenint actualment un enfrontament de gran duresa amb els sectors radicals de dins del partit i d’altres externs, de l'òrbita de l'antiga Convergència, inspirats per l'expresident Puigdemont, davant del proper congrés del juliol de la formació.

Fonts del PDECat afirmen que un dels suports més sòlids de Pascal en aquesta pugna amb el radicalisme independentista procedeix del grup parlamentari del partit al Congrés a Madrid, i concretament de dos dels diputats més influents al grup i al partit: Carles Campuzano i Jordi Xuclà.

Ambdós diputats, que estan jugant un important -encara que discret- paper als contactes que es mantenien amb el Govern de Mariano Rajoy i que han revifat ara amb l'Executiu socialista de Pedro Sánchez, aposten amb fermesa per una estratègia de realisme, abandonant la política de gestos simbòlics i l'èpica verbalista.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Escamarlà, Pals, 14/06/2018 - 21:15

En Xuclà (amic del dictador sirià l’Al-Assad) fa quatre dies el van expulsar de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa. Una firma..... Per no parlar del eenivador Campuzano (amv 23 anys d’escó a Madrid).

#2 Sarola, Castelldefels, 14/06/2018 - 07:23

¡ Llibertat Carles Campuzano !

#1 Sarola, Castelldefels, 14/06/2018 - 07:23

¡ Llibertat Carles Campuzano !