Publicitat
Confidencial · 27 d'Abril de 2020. 00:15h.

La república del ‘3%’

Aquest sumari i el ‘cas Pujol’ estan ‘vius’

La república del ‘3%’

Titular d'un diari sobre l'última notícia del 'cas del 3%'

El sector independentista català hereu de Convergència, és a dir el nucli que s'aglutina al voltant de Junts per Catalunya, inclòs el grup de Waterloo, amb l'expresident Puigdemont al capdavant, no aconsegueix separar-se de les conseqüències de la corrupció política de l'etapa pujolista. És com a un malson que sempre torna.

Així, l'actuació d'un jutjat de l'Audiència Nacional demostra que el cas del 3% continua totalment viu, i hauran de declarar com a imputats quatre exconsellers de la Generalitat. Es tracta de Jordi Jané, Felipe Puig, Irene Rigau i Pere Macias, que estan acusats de col·laborar per blanquejar les quantitats econòmiques lliurades per diversos empresaris a Convergència. També estan sent investigats altres vuit exalts càrrecs convergents.

L'altra part del malson és la família Pujol. L'Agència Tributària ha informat l'Audiència Nacional que Josep Pujol Ferrusola, un dels fills de l'expresident Pujol, va ser el titular de dos comptes oberts a la Banca Privada d'Andorra amb un saldo superior als dos milions d'euros. Aquest informe s'afegeix a la investigació sobre la fortuna fiscalment opaca del clan familiar, i que ha provocat fins ara la imputació de més de 30 persones, entre elles, l'expresident, la seva esposa, Marta Ferrusola, i els seus set fills.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan Jose García, Cunit, 27/04/2020 - 16:29

De pieza separa en pieza separada..Al final,igual van a prisión y todo.No hay derecho.

#1 La Mare Superiora, Antigua and Barbuda, 27/04/2020 - 15:32

A Andorra només hi anàvem a comprar formatge i xocolata,i el meu home també sabatilles d´esport per jugar al bàsket!