Publicitat
Confidencial · 15 de Març de 2019. 00:20h.

La sentència, a l'estiu

Llavors es convocaran eleccions

La sentència, a l'estiu

Imatge dels acusats en el judici contra líders independentistes catalans

Fonts judicials opinen que durant l'estiu proper, és molt possible que es pugui fer pública la sentència sobre el judici que s'està desenvolupant actualment al Tribunal Suprem contra diversos dirigents independentistes catalans,  a conseqüència de l'intent  de fer efectiva la independència de Catalunya que es va proclamar de manera unilateral durant la tardor del 2017.

Així mateix, fonts independentistes creuen que la difusió de la sentència marcarà el moment de la convocatòria de les properes eleccions a Catalunya pel president de la Generalitat, Quim Torra, sempre que fins llavors no s'hagi produït alguna situació que obligui a realitzar aquesta convocatòria abans del que té previst la direcció de l’independentisme.

La raó de convocar les eleccions immediatament després de la difusió de la sentència és que els dirigents independentistes consideren que hi haurà condemnes dures, la qual cosa,  al seu parer, provocarà una mobilització electoral de l'independentisme. L'objectiu és que les formacions independentistes puguin mantenir la majoria al Parlament sumant els seus escons.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat