Publicitat
Confidencial · 27 de Juny de 2019. 00:16h.

La sentència, més aviat?

El Suprem vol sortir del cas del procés

La sentència, més aviat?

Imatge del tribunal que ha jutjat els dirigents independentistes processats

Inicialment, s'espera que la sentència del judici per l'intent d'aplicar el projecte independentista de Catalunya el 2017 es dicti durant la propera tardor. Tanmateix, aquests dies s'està començant a parlar a divers ambients de la judicatura de l'Estat de la possibilitat que les coses puguin funcionar amb més rapidesa de la que estava prevista.

En aquest sentit, fonts judicials creuen que el principal problema d'aquesta sentència és que el tribunal del Suprem que ha jutjat el cas vol aconseguir la unanimitat dels seus set components, per evitar d'aquesta manera la possibilitat de vots particulars contra la decisió de la majoria dels magistrats. Però diuen que, potser, aquesta unanimitat no sigui tan complicada.

De fet, afegeixen, el tribunal vol deixar el més aviat possible d'estar al centre de l'actualitat política de l'Estat, i els seus membres són perfectament conscients que, en principi, no serà així fins després que dictin la sentència. A més, la previsible polèmica que provocarà aquesta resolució, sigui com sigui, serà més reduïda si la decisió es fa pública en ple estiu.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sarah, Tabàrnia, 27/06/2019 - 09:39

Seria un cop genial per part de Marchena fer pública la sentència a mitjans d'agost, quan tots els indepes oprimits estan fora estiuejant!!!!!

#1 Calvet, Sant Joan Despi, 27/06/2019 - 09:05

Bon día. No porfavor, no. En verano estarán en la Cerdanya en sus chalets y piscinas, o bien en sus barquitos navegando por la costa brava. Así no vale. Espanya una vez más contra Catalunya. Espanya feixista, como Turquía.