Publicitat
Confidencial · 17 d'Octubre de 2019. 00:00h.

La sentència, 'tapada'

Pels greus desordres de la protesta

La sentència, 'tapada'

Imatge del tribunal que ha jutjat els fets de la tardor del 2017

Una de les conseqüències negatives per a l'independentisme català dels greus disturbis d'aquests dies és que el motiu de les protestes, la sentència del judici contra dirigents independentistes catalans pels fets de la tardor del 2017, està quedant gairebé tapat per aquests incidents que tenen, lògicament, un important ressò mediàtic.

En aquest sentit, fonts de l'administració de la Generalitat reconeixen que la sentència, que és l'objectiu de les accions de protesta que s'estan realitzant, ha quedat a un segon pla. Per tant, està fracassant parcialment l'estratègia consistent a utilitzar la resolució del Suprem per reunificar l'independentisme, actualment molt debilitat per les divisions internes.

Igualment, no s'està aconseguint un altre objectiu de la campanya de protesta contra la sentència, que té també l'objectiu de desgastar la imatge democràtica de l'Estat, especialment de l'administració de justícia. De fet, la situació s'està tornant en part contra l'independentisme, que està rebent moltes crítiques per aquests fets de violència.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat