Publicitat
Confidencial · 12 de Febrer de 2019. 00:05h.

La traveta de Torra a Sánchez

Difonent les seves 21 exigències

La traveta de Torra a Sánchez

Pedro Sánchez amb Quim, Torra durant la reunió que van mantenir a la Moncloa

Finalment, totes les maniobres dels negociadors tant de la Generalitat com del Govern de Madrid per arribar a un acord sobre les reivindicacions independentistes no han servit de res, perquè aquestes negociacions s'han trencat després de la considerable polèmica política sorgida al voltant de la participació de la figura d'un eventual mediador al diàleg entre ambdues parts.

Una d'aquestes maniobres va ser protagonitzada els últims dies del procés negociador pel Govern de Torra, quan l'Executiu de Pedro Sánchez estava intentant, de manera confusa, ambigua i maldestre, explicar a l'opinió pública que havia decidit cedir i acceptar la presència d’un mediador a les negociacions, com exigien els independentistes.

En aquest moment, Torra va difondre el document amb 21 reivindicacions que havia lliurat a Sánchez durant la seva última reunió, on figurava l'exigència de la presència del mediador. Així, d'una banda, quedava clar que, tot i les ambigüitats del Govern de Madrid, els independentistes havien aconseguit el seu objectiu. I de l’altra, s’evidenciava que Sánchez havia acceptat un document, on es fan plantejaments que dins del mateix PSOE han estat qualificats com "humiliants", a més de ser contraris a la legalitat vigent.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat