Publicitat
Confidencial · 11 de Febrer de 2019. 00:27h.

La vaga general recula

La Intersindical retarda la convocatòria

La vaga general recula

Anunci de la vaga general del dia 21 al 'web' de la Intersindical-CSC

L'organització independentista Intersindical-CSC havia convocat una vaga, de caràcter general, contra el pròxim inici del judici contra els dirigents independentistes processats per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017, però tot indica que les expectatives d'èxit d'aquesta mobilització eren molt reduïdes.

La vaga havia estat convocada inicialment per al passat dijous dia 7, però posteriorment la Intersindical va prendre la decisió d'ajornar la convocatòria fins al pròxim dia 21. L'argument és que, quan es va convocar aquesta iniciativa es desconeixia la data de l'inici del judici, que finalment ha estat fixat per al dia 12. Però aquesta justificació té poca credibilitat perquè, si quan es creia que el judici començaria el 7, la vaga es va convocar per al dia 7, quan es difon que el judici comença el dia 12, el lògic seria convocar la vaga per a aquest dia 12.

La realitat, segons fonts sindicals, és que la Intersindical havia constatat que la vaga del dia 7 seria un fracàs. I encara que no es planteja clarament, aquest fet es reconeix, amb molta prudència, en un tuit dels convocants renunciant a que la vaga es realitzés aquest dia: "Hem optat per posposar la convocatòria [de la vaga] i garantir un major èxit i una mobilització massiva".

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat