Publicitat

La reforma del delicte de sedició

La via d'Iceta

Miquel Iceta amb Pedro Sánchez, durant un acte del PSC

Miquel Iceta està practicant un seguidisme molt estricte dels plantejaments de Pedro Sánchez, obsessionat amb assegurar-se el suport dels diputats d'Esquerra al Congrés perquè s'aprovi el seu projecte de pressupostos generals de l'Estat, atès que considera que aquesta aprovació és fonamental per a la continuïtat de la legislatura que ha començat fa dies.

Així, el primer secretari del PSC dona suport a les posicions de Sánchez, fent contínuament referències a la idea que és molt negatiu per a un evantual pacte entre el PSOE i ERC el fet que Oriol Junqueras, condemnat a tretze anys de presó pels fets de la tardor del 2017, segueixi empresonat. No és “gens bo" que el líder d'ERC passi tretze anys a la presó, ha dit Iceta recentment.

Així mateix, Iceta, en la línia de Sánchez, argumenta que la via per aconseguir que Junqueras surti de la presó és la reforma de la regulació del delicte de sedició a l'actual Codi Penal. T anmateix, el líder del PSC, conscient que aquesta opció potser es retardi molt de temps, també parla de la concessió d'un indult.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/02/2020 - 22:56

La vía del Igeta del Partido Separatista Camuflado: siempre al lado de los delincuentes y gopistas. Siempre al lado de los caciques feudales de la ultraderecha regional. Y todavía hay quien se cree que este fulano y su partido son de izquierdas. O tienen razón y resulta que la izquierda catalana es y siempre ha sido eso.