Publicitat
Confidencial · 18 de Gener de 2019. 00:10h.

L'acció exterior no rutlla

Torra fracassa als EUA

L'acció exterior no rutlla

Imatge de la intervenció de Torra a la Universitat de Stanford (EUA)

El viatge del president Torra als EUA no està rutllant, tot i els esforços dels mitjans de comunicació afins per donar la imatge contrària. De fet, en contra d'algunes versions que s'havien difós, ni tan sols va ser convidat a pronunciar una conferència a l'Institut Martin Luther King, sinó que ho va fer a la Universitat de Stanford davant dels alumnes d'un màster que dirigeix el president de l'Institut.

En la mateixa línia, Torra no ha estat rebut per cap autoritat rellevant dels EUA, la qual cosa indica que els esforços de l'independentisme català per aconseguir reconeixements internacionals importants no estan donant un resultat positiu. L'acció exterior ha estat un dels fracassos més destacats de l'independentisme des que es va iniciar el procés sobiranista.

A més, el cònsol general d'Espanya a San Francisco es va presentar a la conferència de Torra i va rebatre els arguments del president de la Generalitat, al qual va advertir que ha de complir la legalitat vigent. A hores d’ara, el projecte independentista català només compta amb el suport de la dreta ultranacionalista flamenca, la Lliga italiana que dirigeix Mateu Salvini i alguns neocons dels EUA vinculats a l'entorn del Tea Party.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Timbaler, Barcelona , 18/01/2019 - 19:55

Los estudiantes presentes deben pensar, pero de qué va este friki!