Publicitat
Confidencial · 8 de Març de 2018. 00:25h.

L'altra 'policia patriòtica'

Mossos van espiar Jorge Fernández Díaz

L'altra 'policia patriòtica'

Un fragment de l'informe difós per la cadena 'Ser'

L'independentisme català va denunciar fa algun temps amb gran desplegament mediàtic l'existència d'una suposada policia patriòtica dependent del Govern espanyol, i més concretament del llavors ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. Aquest grup hauria organitzat, segons els independentistes, l'operació Catalunya, de caràcter il·legal, dirigida a desprestigiar i desmuntar el procés sobiranista de Catalunya.

Ara, la documentació confiscada als Mossos per la Policia Nacional espanyola quan intentaven destruir-la a la incineradora de Sant Adrià de Besòs, revela els treballs il·legals de control, vigilància i espionatge realitzat per agents de la policia catalana sobre diversos representants polítics, socials i d’entitats contràries a l'independentisme.

La cadena Ser ha informat que entre els personatges espiats figuren el llavors ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz -acusat per l'independentisme de ser l'últim responsable de la policia patriòtica espanyola-, i Alícia Sánchez-Camacho, que ocupava la presidència del PP de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/03/2018 - 14:43

Una Genestasi para una RDA mediterránea: "Benvingut a la República "Democràtica" Carlistana".

#1 Marc, Sant Cugat, 08/03/2018 - 13:47

Si solo hubiesen investigado con finalidad política a políticos..... hay personalidades , ciudadanos, asociaciones... no se escapa ni el legionario que va en bici a las manifestaciones... como la Stasi en la Alemania Comunista. Que bajo hemos caído, pobre mi amada Cataluña.