Publicitat

Colau busca ‘l’abraçada de l'ós' a ERC

L'altre 'sorpasso'

Ada Colau amb Oriol Junqueras en una imatge d'arxiu

Davant de les eleccions del 21-D es parla del sorpasso, com a referència al fet que, previsiblement, Esquerra guanyarà al PDECat, i aquesta vegada és previsible que es tracti d'una victòria contundent. Tanmateix, s'està preparant una altra estratègia dirigida a un altre sorpasso, encara que el 21-D seria en aquest cas només l'inici de l'operació.

Es tracta del projecte d'Ada Colau d'acabar liderant, a més llarg termini, l'independentisme català, encara que amb una versió moderada, legal i pactada amb l'Estat. El primer pas començaria a donar-se després de les eleccions, ja que tot i que és previsible que guanyi ERC, no aconseguirà la majoria absoluta.

Per tant, Esquerra hauria de pactar, i el partit de Colau i Xavier Domènech està disposat a oferir el seu suport a Junqueras, encara que caldria un altre grup, que podria ser el PSC. Fonts dels comuns diuen que a partir d'aquest pacte, l'alcaldessa de Barcelona intentaria una mena d'abraçada de l'ós a Esquerra. Seria el primer pas per preparar un futur sorpasso.

3 Comentaris

Publicitat
#3 José Antonio, Sant Cugat, 10/11/2017 - 13:31

Ni ella misna se lo cree. Y si el PSC se alia con ERC y la Colau en el resto de España desaparece.

#2 Colau no se entera de nada, ni siquiera de que politícamente está en la UCI, Can Fanga, 10/11/2017 - 10:23

Nunca los barceloneses habían estado tan cabreados con un alcalde, alcaldesa en este caso. Lo hace tan mal, está tan sucia y desastrosa esta ciudad de Barcelona, cada vez més destrozada, que sólamente por eso nadie la va a votar. Hay que estar loco para votarla a ella y a sus amiguitos y familiares enchufados.

#1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 10/11/2017 - 00:18

¡¡¡Genial ocurrencia de los mentefría de Podem-En Comú!!! Así en las próximas generales nos libraremos por fin del rancio de Pau Esglèsies, alias Pablito Terrores, y de ver su jeta leporina en el resto del país, porque no les votará ni el Tato. Por favor, Colacau, make it happen!!! ¡Queremos una izquierda no-acomplejada, YA!