Publicitat
Confidencial · 10 d'Octubre de 2017. 00:20h.

L''amic' dels empresaris

La promesa de Mas al desembre del 2010

L''amic' dels empresaris

Artur Mas durant una intervenció al Parlament

L'alarma s'ha encès en amplis sectors del PDECat, l'antiga Convergència, per la sortida massiva d'empreses que estan abandonant Catalunya davant de la situació creada pel procés independentista. És lògic perquè, segons admeten fonts del partit, la formació representa amplis sectors de la burgesia catalana, que són els que ara s'estan portant les seves companyies a altres punts de l'Estat.

Aquesta vinculació de Convergència, actualment PDECat, amb el món empresarial català, va quedar molt clara quan el 20 de desembre del 2010 Artur Mas va ser investit president de la Generalitat, després de les eleccions catalanes celebrades el 28 de novembre d'aquest mateix any, que van ser guanyades per CiU.

Durant el seu discurs d'investidura, Mas va proclamar que formaria un Govern business friendly, destacant d'aquesta manera el seu alt grau d'identificació amb els empresaris catalans. Va ser precisament Mas qui va engegar el procés independentista, que aquests dies està provocant una autèntica desbandada d'empreses del territori català.

0 Comentaris

Publicitat