Publicitat
Confidencial · 28 de Febrer de 2020. 00:03h.

L'amic 'perillós' d’Iglesias

Jaume Asens guanya pes a Podem

L'amic 'perillós' d’Iglesias

Jaume Asens amb Pablo Iglesias al Congrés dels Diputats

El diputat al Congrés Jaume Asens, un independentista del sector més radical, és membre del nucli de dirigents més propers a Ada Colau, i a més manté una excel·lent relació personal i política amb Pablo Iglesias, lider estatal de Podemos, que ocupa una de les vicepresidències del Govern que presideix Pedro Sánchez.

De fet, Iglesias utilitza Asens, més que Colau, com a la via d'enllaç amb el conglomerat d'agrupacions polítiques que dirigeix l'alcaldessa de Barcelona, i aquest fet li proporciona al diputat català una influència considerable sobre les decisions d'Iglesias, i de l'estructura estatal de Podemos, pel que fa a Catalunya.

Cal tenir en compte que Asens era un independentista molt proper a les posicions de la CUP, encara que dins dels comuns catalans se'l considera ara com a arrenglerat totalment amb les tesis de Puigdemont. D'aquesta manera, les posicions del grup de Waterloo arriben fins a Iglesias, i per tant, al Govern de l'Estat, mitjançant Asens.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 no soy nadie, barcelona, 28/02/2020 - 11:48

He leído en voz populi, que los principales servicios secretos, USA, Mossad, alemanes, han dejado de compartir según que informaciones con el CNI

#2 botifler1914, Waterpus, 28/02/2020 - 10:16

Asens no le llega a Iglesias ni para una merienda, que ya es decir.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/02/2020 - 00:09

"D'aquesta manera, les posicions del grup de Waterloo arriben fins a Iglesias, i per tant, al Govern de l'Estat, mitjançant Asens." Eso no es raro, pues el gobierno de Cum fraude, y él mismo, son una panda de delincuentes. Normal que los promocione.