Publicitat

Ja ningú li fa cas a Paluzie

L'ANC es queda sola

Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, durant un acte a favor dels independentistes empresonats

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que dirigeix Elisenda Paluzie, ha entrat des de fa algun temps a una dinàmica de progressiva pèrdua d'influència sobre la política catalana, segons constaten fonts independentistes, que alerten de la possibilitat que, si aquesta tendència no es corregeix de manera ferma, la plataforma pugui esdevenir en el futur una entitat irrellevant.

Així, l'ANC va apostar per Jordi Graupera en les eleccions municipals a Barcelona del passat 26 de maig, una aposta que va ser un fracàs total. Igualment, la plataforma es va oposar a l'eventualitat que l'independentisme no aconseguís l'alcaldia de Barcelona, però també va fracassar. I l'últim fracàs ha arribat amb el pacte entre Junts per Catalunya i el PSC per repartir-se la Diputació de Barcelona, un pacte al que s'havia oposat l'ANC.

A més, les concentracions que ha convocat la plataforma per recolzar les seves posicions en aquests casos -i a d'altres- han rebut una resposta ciutadana molt reduïda, la qual cosa indica que l'ANC està perdent la considerable capacitat de convocatòria que havia demostrat des que, fa diversos anys, va començar el procés sobiranista català. I aquesta situació és molt preocupant per a l'independentisme davant de la propera difusió de la sentència del judici contra els dirigents independentistes processats pels fets de la tardor del 2017.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 16/07/2019 - 17:12

Sra. Palurdie...haga un crowdfunding para pedirse un dil.do por Amazón y relájese.

#4 Jordi , FIGUERES, 16/07/2019 - 16:39

Em de treure's de la presó y després em de apoya els que volen ana un programa cap ala independència y sinó presentar-se la assemblea nacional catalana y Òmnium cultural ha les eleccions'de tot la nació catalana vizça Catalunya independent lliure per tothom de Catalunya

#4.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 16/07/2019 - 17:09

Apren a escriure el català, janot!!

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 16/07/2019 - 16:26

Señora Palizas... ¿ha pensado en elevar el nivel del entrepá de gratis en las romerías amarillas...? si en vez de choped del malo les pone jamón ibérico, el populacho a lo mejor lo agradece. Si ya sé que suena muy español, pero algo bueno tendrá "l'estat opresor..."

#2 anti-nazis, Barcelona , 16/07/2019 - 13:18

Sra. Elisenda, ¿se ha parado a pensar de que algún día no tendrá importancia y no será tan mediatica ?

#2.1 Alcoberro´s, Barcelona, 16/07/2019 - 16:42

Eso les aterroriza. Saben que se quedan como desnudos ante una sociedad de la que se han reído y provocado. Es entonces cuando lo pueden pasar realmente mal.

#1 botifler1914, Waterlux, 16/07/2019 - 11:48

La ANC iba muy bien cuando la usaban los politicos para decir lo que ellos no podian decir, ahora que dice lo que los politicos no quieren hacer, esta condenada a la marginalidad.

#1.1 1 del sud, De més avall, 16/07/2019 - 18:02

Sobre todo si el grifo de las subvenciones ya no está abierto a chorro y ya sólo gotea.