Publicitat
Confidencial · 13 de Setembre de 2018. 00:25h.

L'ANC ja no és el que era

La plataforma ha perdut influència

L'ANC ja no és el que era

Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, durant la Diada

Quan va començar el procés sobiranista, qualsevol insinuació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) era considerada pels partits independentistes com a una ordre, i immediatament obeïen els dirigents de la plataforma, que havia donat proves de tenir una gran capacitat de mobilització dels ciutadans.

Les coses, però, han canviat, i les profundes discrepàncies i enfrontaments dins de l'independentisme han deixat l'ANC a una posició molt més feble pel que fa a la seva influència política sobre les formacions independentistes, tot i que segueix conservant una notable -encara que menor- capacitat de mobilització.

La ANC, que comparteix parcialment els seus plantejaments amb Puigdemont, Torra i la CUP, està fracassant quan intenta aconseguir una certa unitat de l'independentisme, uns intents que ja no tenen cap influència real sobre molts sectors. Per això, durant la Diada, els seus dirigents van retreure amb duresa les formacions independentistes la ruptura de la unitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Patxiga, 08551, 15/09/2018 - 13:40

Perdida de influencia ? si... si... por eso ha movilizado un millon de personas verdad ? aqui el unico que a perdido el "oremus" es el autor del articulo.

#1 Jaime Catala Miralles, Denia, 13/09/2018 - 16:31

Que ho chapen!!! Ja no serveis per res!!! Jeje