Publicitat

A Washington i amb Serret i la UE

L'efecte Borrell’

Josep Borrell durant l'última campanya electoral del PSC

L'independentisme català està començant ja a notar d'una manera molt contundent la vigilància, i l'actuació corresponent, del ministre d'Exteriors del nou Govern espanyol, Josep Borrell, pel que fa a l'actuació dels independentistes a l'estranger, segons reconeixen fonts independentistes.

Així, aquesta actitud de Borrell ha tingut ja conseqüències molt concretes, com a la negativa de les autoritats de la Unió Europea a rebre a la representant de la Generalitat davant la Unió, Meritxell Serret. També és destacable la contundent contestació de l'ambaixador d'Espanya a Washington davant de la versió que el president Torra va proporcionar sobre la situació del sistema democràtic espanyol durant un acte a la Smithsonian Institution de la capital dels EUA.

Les mateixes fonts admeten que les dificultats que l'independentisme ha trobat des que es va iniciar el procés sobiranista per aconseguir suports a l'exterior, estan augment ara des de l'arribada de Borrell al Govern de l'Estat, ja que el ministre d'Exteriors coneix perfectament els esquemes de actuació i els plantejaments dels independentistes catalans.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Albert, BCN, 03/07/2018 - 21:29

Borrell el azote indepe, los azotacon datos contrastables y con la verdad. Ante eso no vale retorcer el lenguaje como siempre hacen los indepes ni las postverdades. Se quedan sin argumentos historicos, economicos, politicos ni legales.
Solo les quedan argumentos emocionales, que se basan en la mera manipulacion de mentes debiles

#3 Eloi Martínez Mico, Barcelona, 03/07/2018 - 13:14

No es mes que un vell fascistoide

#3.1 Ramon, Terrassa, 03/07/2018 - 14:44

Mico, què gran cognom!

#3.2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/07/2018 - 23:00

Estaremos de acuerdo en que es anciano, pero facistoide creo que no. En cambio tu gran líder y presi de Tractoria, el racistorra, no es que sea facistoide, es que es directamente fascista. Y tú Eloi aplaudiéndole con las orejas. Háztelo mirar.

#1 zeppelin74, BCN , 03/07/2018 - 00:26

Quina llàstima q no sigui el president de la Generalitat en comptes del descerebrat i supremaciste Torra.

#1.1 Niji, somewhere, 03/07/2018 - 03:03

Quanta raó
Totalment d'acord

#1.2 M. Pilar, Barcelona, 03/07/2018 - 08:40

i, llástima! Perquè no podem esperar a una altra oportunitat! Ningú és etern!