Publicitat
Confidencial · 11 de Gener de 2019. 00:10h.

L'embolic d’Aragonès

Li cal el pressupost del PSOE

L'embolic d’Aragonès

Imatge d'arxiu del vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès

Al vicepresident del Govern i titular del Departament d'Economia, Pere Aragonès, no li surten els comptes per elaborar el seu projecte de pressupostos de la Generalitat, ja que ha arribat a la conclusió que, per quadrar els números, li calen les partides financeres que el projecte de pressupostos de l'Estat del Govern del PSOE preveu destinar per a Catalunya.

Per tant, tot i ser totalment favorable al fet que Esquerra propiciï l'aprovació del projecte de Pedro Sánchez, el conseller d'Economia està obligat a fer un difícil equilibri per no contradir públicament la posició oficial del tàndem Puigdemont-Torra, que pretenen que el PDECat i Esquerra impedeixin al Congrés la tramitació del projecte pressupostari de l'Estat.

A més, Aragonès ha d'actuar amb molta prudència, ja que el president Torra ha amenaçat amb expulsar del Govern els consellers que actuïn contra les seves directrius. Si Torra complís la seva amenaça, Esquerra correria el risc de perdre el control sobre el Departament d'Economia, fonamental a hores d’ara.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat