Publicitat
Confidencial · 29 d'Octubre de 2018. 00:30h.

L'embolic de Barcelona

Puigdemont no decideix el seu candidat

L'embolic de Barcelona

L'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

La candidatura a l'alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals del 2019 del sector polític que es troba sota la influència de l'expresident Puigdemont ha esdevingut un autèntic sudoku, atès que aquest sector està format per diverses formacions, col·lectius i personalitats que, a hores d’ara, no aconsegueixen un acord sobre la figura del candidat.

Estan involucrats en aquesta qüestió el PDECat, la Crida Nacional per la República, Junts per Catalunya i el mateix expresident Puigdemont, encara que també intervenen l'Assemblea Nacional Catalana i el petit grup Demòcrates de Catalunya, d'Antoni Castellà, procedent de la desapareguda Unió. D’altra banda, tant Esquerra com la CUP estan al marge d'aquest embolic.

Circulen diversos noms, com a Neus Munté, Ferran Mascarell, Jordi Graupera o Joaquim Forn, entre d’altres, encara que tot està a l'espera que pugui quedar clar l'abast de la creació de la Crida i si realment es tracta d'un projecte amb futur. Tampoc no es descarta que, si no hi ha acord, es presenten diverses candidatures, una eventualitat que augmentaria la confusió actual.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat