Publicitat
Confidencial · 13 de Febrer de 2019. 00:00h.

L'embolic de Mascarell

Vol pujar a la llista per Barcelona

L'embolic de Mascarell

Ferran Mascarell, en una imatge d'arxiu

Un dels motius de l'actual bloqueig de la candidatura del PDECat-Crida per Barcelona a les properes eleccions municipals és la posició de Ferran Mascarell, atès que el projecte inicial de la direcció dels exconvergents i de Puigdemont era que Mascarell figurés al quart lloc de la llista, per darrere de Joaquim Forn, Elsa Artadi i Neus Munté.

Mascarell, però,m vol un lloc millor, la qual cosa està creant un problema considerable. La víctima propiciatòria de les aspiracions de l'actual delegat de la Generalitat a Madrid hauria de ser Munté, però aquesta dirigent, molt propera a Artur Mas, va ser la guanyadora de les primàries que es van realitzar per ocupar el primer lloc de la candidatura, i ja ha hagut d'acceptar figurar al número tres.

La realitat és que Mascarell aspirava a encapçalar la candidatura promoguda per Puigdemont, segons la promesa que li havia fet l'expresident. Després, però, Puigdemont va canviar d'opinió, i ara li ofereixen a Mascarell el número quatre. L'independentisme presenta, a hores d’ara, quatre candidatures a Barcelona: Esquerra, la CUP, PDECat-Crida i Jordi Graupera-Assemblea Nacional Catalana.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat